گروه وکلای بین المللی دفاع یاران

مرکز مشاوره حقوقی بصورت حضوری و تلفنی

ویزای کاری استرالیا

ویزای کاری استرالیا 

 

کشور استرالیا یکی از کشورهایی است که امروزه مورد توجه بسیاری از متقاضیان مهاجرت قرار گرفته است . این کشور یکی از مشتاق ترین کشورها در جهت پذیرش مهاجران است و از سه طرح زیر اقدام به جذب مهاجر و نیروی کار می‌نماید و ویزای کاری استرالیا را مطابق با قوانین مهاجرتی اعطا می‌نماید.

 

 

شرایط اخذ ویزای کاری استرلیا به شرح زیر می‌باشد :

 

  • سن بیشتر از ۱۸ سال و کمتر از ۴۵ سال
  • رشته ی تخصصی شما باید در لیست مهارت های لازم در استرالیا باشد .
  • کسب امتیاز لازم در امتحان آیلتس
  • داشتن حداقل یک سال سابقه کار در رابطه با رشته تخصصی ، از ۲۴ ماه قبل از اقدام به مهاجرت

 

 

انواع ویزای کار جهت اخذ ویزای کاری استرالیا :

  • طرح ویزا برای افراد متخصص (ویزا ۱۸۹)
  • افراد متخصص منتخب (ویزا ۱۹۰)
  • ویزا موقت کاری (ویزا ۴۸۹)

 

 

جهت کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با انواع ویزای کاری و شرایط اخذ ویزای کاری استرالیا با گروه وکلای بین المللی دفاع یاران در ارتباط باشید .

 

ویزای کاری استرالیا

مشاغلی که بابت آنها میتوان جهت اخذ ویزای کاری استرالیا اقدام کرد :

پرستار – مهندس مکانیک – مهندس برق – برنامه نویسان – متخصصان آی تی – مهندسان راه و ساختمان – حسابدار- دندانپزشک – داروساز – تکنسین رادیولوژی – مهندس شیمی – متخصص فیزیوتراپی – مهندس معدن – مهندس صنایع – متخصصان شنوایی سنجی و گفتار درمانی – آشپز و….

توانایی در زبان انگلیسی جهت اخذ ویزای کاری استرالیا  :

برای اخذ ویزای کاری استرالیا باید توانایی و تسلط خود را در زمینه زبان انگلیسی به اثبات برسانید. برای کسب موفقیت قطعی در رابطه با دریافت مدرک انگلیسی و چگونگی اثبات این موضوع باید مدرک بین المللی یکی از تست های زبان انگلیسی را اخذ نمایید که یکی از رایج ترین آنها مدرک آیلتس است که در اکثر مواقع نمره مورد نیاز باید در هر شاخه کمتر از ۵ نباشد . البته در بعضی مواقع خاص مدرک زبان انگلیسی مورد ارزیابی قرار نمیگیرد؛

۱- متقاضی دارای پاسپورت انگلیس ، آمریکا ، نیوزلند و یا یک کشور انگلیسی زبان باشد

۲- متقاضی ۵ سال از تحصیلات دبیرستان و دانشگاهی خود را به زبان انگلیسی گذارنده باشد .

۳ – درصورتیکه درآمد متقاضی در استرالیا بالغ بر ۹۶٫۴۰۰ دلار در سال باشد .

 

ویزای کاری استرالیا 2

 

مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری :

یکی از بهترین های انتخاب گزینه سرمایه گذاری برای مهاجرت به استرالیا این است که در این روش الزاماً نیازی به ارائه مدارک زبان انگلیسی ندارند، البته داشتن مدرک زبان انگلیسی به عنوان یک امتیاز خوب جهت دریافت ویزای سرمایه گذاری استرالیا به حساب می‌آید.

ویزای سرمایه گذاری استرالیا مناسب افرادی است که دارای سابقه فعالیت کسب و کار هستند و قصد دارند با ایجاد کسب و کار در استرالیا ویزای موقت و سپس ویزای دائم و اقامت این کشور را بدست آورند .

جهت کسب اطلاعات تکمیلی برای اخذ ویزای کاری استرالیا و همچنین اخذ ویزای سرمایه گذاری و مراحل ثبت شرکت در استرالیا و یا سایر نقاط جهان با گروه وکلای بین المللی دفاع یاران در ارتباط باشید .

 

 

لوگو-دفاع یاران

همین حالا با ما تماس بگیرید.

تلفن:
۴۴۱۰۸۷۲۲-۰۲۱